Serveringspersonale (minimum 18 år)

Kontakt bestyrer Sebastian Madsen på mail: sebastian@pakhuset-skagen.dk

 

Tjener:

Som tjener er erfaring ikke et krav, men det er en fordel at være vandt til at arbejde med servering. Der serveres indendørs samt på vores havneterrasse. Vi forventer, at du er smilende og udadvendt. Du trives godt i en travle omgivelser, og du elsker udfordringer. Du er klar på at give de ekstra ti procent for at gæsten går herfra med et smil på læben, og du trives godt med danske, norske og svenske gæster.

 

Tjener i Restaurant Håkon:

Som restauranttjener kræver det, at du har erfaring med servering. Det forventes, at du har kendskab til vin og gastronomi, og at du interesserer dig for begge. Dagligdagen består af at servere vores 3-5retters menu, samt at tage sig af større selskaber. Du er villig til at gøre alt hvad du kan for at vores gæster går herfra med et smil på læben. Vores gæster er primært danske, norske og svenske.

 

Bartender/buffist:

Bartenderes job er at servere drikkevarer for gæsterne i baren samt lave drikkevarer til tjenerne. Vi forventer højt humør og gåpåmod til en virkelig travl dag. Du skal kunne arbejde i et højt tempo, og samtidig holde baren ren samt løbende sørge for at fylde baren op med drikkevarer, glas og tilbehør.

 

Barmedhjælper:

Som barmedhjælper er det din opgave at hjælpe tjenere og bartendere med at holde baren klar. Din dagligdag går med løbende at fylde drikkevarer og lignende ind, vaske glas af med mere. Du er effektiv og omstillingsparat, og du er altid klar til at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

 

Om os:

Pakhuset er en restaurant og havnecafé på havnen i Skagen. Pakhuset åbnede i 1994 under den tidligere ejer Hans Sund. I dag ejes Pakhuset af brødreparret Sylvester og Sebastian Madsen.

Pakhuset er travlest om sommeren, hvor vi er helt oppe på 60 ansatte, heraf et tjenerteam på ca. 35 (herunder tjenere, bartendere og barmedhjælpere). Vi er et sammentømret team, hvor mange kommer igen år for år, og vi har den opfattelse, at man som en del af holdet er en del af en familie, hvor der er plads til forskelligheder og mangfoldighed. Vi går meget op i fællesskabet hos personalet, og forsøger at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig hjemme.