Restaurant Håkon


Snacks
Mini Majs & Majscreme
Tapiokachips & Persille
Jomfruhummer i Kataifidej & Teriyaki

Forret:
Carpaccio af oksemørbrad – Trøffel – Ramsløg – Kartoffel – Tomat

Mellemret:
Svampetoast – Friske urter – Citron      

Hovedret:
Pighvar – Jordskokke – Brunet Smør – Urter
eller:
Iberico Secreto – Brisler – Fermenteret hvidløg – Kål – Frisk Hasselnød – Brunet smør

Ost:
Blåskimmel – Gammelknas – Agurk – Vindruer – Æble – Sprødt

Dessert:
Syltede samt grillede stenfrugter – Verbena – Yoghurt – Crumble

Snacks, Forret, hovedret og dessert
495,-
Vinmenu 370,-

Snacks, Forret, mellemret, hovedret og dessert
575,-
Vinmenu 430,-

Snacks, Forret, mellemret, hovedret, ost og dessert
655,-
Vinmenu 490,-

Torsdag, Fredag og Lørdag er det muligt at reservere bord i Restaurant Håkon.
Uden for sæsonen forbeholder vi os retten til, at servere menuen i et separat lokale i stueetagen. Vi ses!