Restaurant Håkon

MENU

Forret:
Taskekrabbe – Avokado – Små Salater

Mellemret:
Carpaccio af oksemørbrad – Syrlig Svampemayonnaise – Semi-dried Tomater – Trøffel 

Hovedret:
Rødtunge – Beurre Blanc – Ærter – Kål
eller:
Cuvette af Okse – Nye Løg – Bordelaise – Marv

Ost:
Sirius – Solbær – Rug – Timian    

Dessert:
Oliven – Chokolade – Malt


3 retter: 395,-                     Vinmenu: 285,-
Forret, hovedret og dessert

4 retter: 475,-                     Vinmenu: 345,-
Forret, mellemret, hovedret og dessert

5 retter: 555,-                     Vinmenu: 405,-
Forret, mellemret, hovedret, ost og dessert

Torsdag, Fredag og Lørdag er det muligt at reservere bord i Restaurant Håkon.
Uden for sæsonen forbeholder vi os retten til, at servere menuen i et separat lokale i stueetagen. Vi ses!